За нас

Погребална Агенция АНУБИС е основана през 1999г. от бивши служители на катедра по съдебна медицина и деонтология. Създадена с една единствена цел, да покаже, че в България изпращането по достоен начин на близкия, любим човек по пътя към отвъдното е възможно дори и с минимални средства.

Предлагаме на нашите клиенти богата гама от декорации за един подобаващ уважителен ритуал. Разполагаме със собствена хладилна камера и специализирани автомобили, транспорта в рамките на София и престоя в хладилната камера за всеки наш клиент са напълно безплатни.

Също така държим да осведомим всеки предпочел да ползва нашите услуги в тежък и болезнен момент при загубата на ваш близък, роднина или сродник че:

Обръщаме внимание на това, че всяка препоръка или насочване към погребална агенция от лекари, хора работещи в морги,болници и други като домове за стари хора не води до нищо друго а само до чувствително и никому ненужно драстично оскъпяване. Разполагаме с мрежа от доверени партньори, както в страната, така и в целия свят. Извършваме експресни репатрации, сухопътни и въздушни (транспорт на тленни останки-покойници) на достъпни цени.

Предлагаме безплатни денонощни консултации на тел. 0700 16 676 !!!

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме фирма с дългогодишен опит в областта, създадена от бивши служители на катедрата по Съ дебна Медицина и Деонтология.

НАШАТА ЦЕЛ

Нашата цел е да предоставим на клиентите си качество на достъпни цени, за да можете да изпратите близките си подобаващо и достойно.

КАКВО ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ?

При нас ще намерите всичко необходимо за организирането на погребение или кремация, а ние ще ви помогнем в процеса на избиране с консултации и съвети.

ТРАНСПОРТ

За клиентите ни в град София транспортът е за наша сметка. За транспорт на територията на страната се таксува на километър.

МЕЖДУНАРОДНА РЕПАТРАЦИЯ

Предлагаме също и международна репатрация в цяла Европа.